de Bron is er voor
VERENIGINGEN
in de Bron
FEESTJE VIEREN
in de Bron
ZAKEN DOEN
de Bron heeft
een TWAALFTAL zalen

We zijn weer begonnen!

e0f2bkoffiemach

Wij zijn weer begonnen. Bent u op zoek naar een geschikte ruimte waar gezelligheid hoog in het vaandel staat? Daarvoor kun je ook in De Bron prima terecht. Schaken, dammen, kaarten of heerlijk met je koor de pannen van het dak zingen. We hebben al van alles in huis, maar we hebben nog wat avonden waar ruimte is om met uw club of vereniging bij ons uw hobby uit te oefenen. Onder het genot van een kop koffie of thee, een cappuccino, latte macchiato of espresso kunt u doen waar u zo veel plezier in heeft. Daarnaast schenken we allerlei frisdranken, een biertje en een wijntje en voor de liefhebber is er ook nog een whisky of een borreltje als afsluiter. We kunnen aan heel veel wensen tegemoet komen. Zo hebben we kast opslagruimte en beschikken we over een zaal met podium en beamer. Als u eenmaal onze gastvrijheid en de koffie geproefd heeft wilt u niets anders meer. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op via telefoon of mail, dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *