de Bron is er voor
VERENIGINGEN
in de Bron
FEESTJE VIEREN
in de Bron
ZAKEN DOEN
de Bron heeft
een TWAALFTAL zalen

Denken, zingen en kaarten

In de Bron kunt u terecht voor meerdere vormen van vrijetijdsbesteding.

Zo heeft de bron op dinsdag de schaakclub ASC in huis waar jong en oud de hersens kraken. Daarnaast zijn er ook diverse koren die hun beste stem opzetten om zich te laten horen. Tot slot hebben we 2 bridgeclubs in huis.

Op maandagmiddag is het dameskoor Intermezzo aanwezig en dinsdagavond het Oratoriumkoor. Op de donderdagavond zingt Jubilate Deo er. Daarnaast de kerkelijke koren die op verschillende momenten aan het repeteren zijn.

Op woensdag heeft de Bridgeclub Het Groene Hart zijn kaartavond waar plm 80 liefhebbers tegen elkaar strijden en waar wij dan zorgen voor het drankje en de goed sfeer. Op donderdagavond zit bridgeclub Recreatie Bridge Alphen aan den Rijn in ons zalencentrum met plm 120 spelers. Ook dan zijn wij aanwezig om het iedereen naar de zin te maken.

Kortom er is van alles mogelijk zoals u ziet.

c20b85f17e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *