de Bron is er voor
VERENIGINGEN
in de Bron
FEESTJE VIEREN
in de Bron
ZAKEN DOEN
de Bron heeft
een TWAALFTAL zalen

Zomertijd = feestjestijd

Nu de zomer is aangebroken is het ook tijd voor een feestje. In de bron is daar gelegenheid voor. We hebben een ruimte tot 40 personen die u kunt huren en waar u zelf de catering kunt verzorgen. Als u de drank door ons verzorgd wilt hebben dan doen we dat graag tegen een scherpe prijs.

Natuurlijk bent u ook na de zomer welkom hiervoor.

Heeft u een groter feest dan kunt u ook bij ons terecht en dan kunnen we dat verzorgen tegen een goede prijs met prima kwaliteit. We hebben daarvoor verschillende ruimten die geschikt zijn voor verschillende typen feestelijke bijeenkomsten. Graag informeer ik u daarover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *