Terugblik op het afgelopen seizoen

Allereerst kijken we terug op de 40-ste editie van de jaarlijkse braderie, een manifestatie die door ruim 5.000 mensen is bezocht. Vanuit 150 kramen verkochten 140 vrijwilligers de hele dag allerhande spullen en goederen. Daarnaast was er een weer omvangrijke boekenmarkt, een Rad van Fortuin en een springkussen. Alle zalen en ook de buitenruimte werden optimaal gebruikt. Binnen en buiten waren zitjes om te genieten van koffie en thee met iets lekkers erbij. Er waren ook allerlei hartige versnaperingen. Mede dankzij allerlei extra inspanningen rondom het jubileumjaar, kijkt de organisatie uiterst tevreden terug op een geslaagde dag met een opnieuw grotere braderie opbrengst.

Diverse aanpassingen
Het nieuwe seizoen is begonnen en de vaste gebruikers hebben al het resultaat kunnen zien van de realisatie van een moderne toiletgroep op de eerste verdieping. De bijzaal op de bovenverdieping is voorzien van een nieuwe vloer en is daardoor ook geschikt voor dansgroepen en gezelschappen die een (dans)feestje willen geven. Dit alles, twee zalen voor (elk) 200 personen, een feestzaal (De Rotonde)
voor 40 personen, diverse kleinere vergader- en hobbyzalen, maken van De Bron een multifunctioneel gebouw.
Daarnaast is er een ruime lift, een gezellige bar in de ontmoetingsruimte en een patio om bij mooi weer even naar buiten te kunnen met je drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *