Noodopvang oudjaarsdag

In de middag van 31 december 2020 ontplofte een vuurwerkbom in een appartement op het Aïdaplein. De naastgelegen woningen moesten op last van de brandweer per direct worden ontruimd. De Bron stelde direct haar gebouw beschikbaar voor opvang van de getroffen bewoners. De medewerkers werden opgetrommeld en binnen de kortste tijd werden de eerste bewoners welkom geheten op een corona verantwoorde wijze. Ook de hulpverleners als brandweer, politie, ambulancepersoneel en uiteraard het crisisteam van de gemeente konden een kopje koffie, thee of een ander drankje krijgen. De kerken die om half vijf een internetdienst hadden voorbereid hebben deze afgelast om ruimte te maken voor de noodopvang. Aan het begin van de avond konden de laatste mensen vertrekken naar hun overnachtingsadres.

Complimenten voor alle betrokkenen voor hun medewerking om de geschrokken buurtbewoners zo snel veilig op te vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *