Ventilatie in De Bron

Beste lezer, 

In de afgelopen periode is er landelijk veel aandacht geweest voor de relatie tussen ventilatie en de verspreiding van het COVID-19-virus.

Het RIVM geeft aan dat er tot op heden geen reden is om aan te nemen dat ventilatiesystemen een rol spelen bij de verspreiding van het coronavirus. Wel is het belangrijk dat de ventilatie in gebouwen aan de reguliere gezondheidseisen voldoet.

Zalencentrum De Bron heeft actie ondernomen. Er zijn meerdere ventilatoren vervangen en nu kunnen we met trots zeggen dat de ventilatie bij De Bron voldoet aan de geldende richtlijnen.

We blijven alert op het hanteren van de extra RIVM-richtlijnen. Dat betekent dat we lokalen in ons gebouw regelmatig luchten als er geen gasten in de ruimte zijn om sterke luchtstromen van persoon naar persoon te vermijden. Conform aanvullend advies zullen we periodiek met CO2-metingen het binnenklimaat monitoren.  Hiervoor hebben we CO2-meters aangeschaft.

Wil je ook een zaal reserveren voor een vergadering, cursus of een feestje? Niet te lang wachten en stuur een e-mail naar zalencentrum@debron.info.

Blijf gezond en tot snel.

Groet,  

Angelo (bedrijfsleider zalencentrum De Bron)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *