de Bron is er voor
VERENIGINGEN
in de Bron
FEESTJE VIEREN
in de Bron
ZAKEN DOEN
de Bron heeft
een TWAALFTAL zalen

Rotonde klaar voor gebruik!

De Rotonde is een ruimte waar je een feestje kunt geven tot 40 personen. U kunt helemaal uw eigen catering doen maar u kunt ook het drinken via ons laten lopen.

De keuze is aan u. Kom eens langs om te zien hoe mooi het is geworden. Er is een bar, koelkasten, geluidsinstallatie een aantal zitjes en hangplekken aan zgn statafels.

Het geheel vernieuwde toilet maakt het allemaal helemaal compleet en we zijn er dan ook erg trots op.

Einde van de vakantie…..

Of begin van weer een nieuw seizoen! Schaken, kaarten of weer heerlijk zingen in je favoriete koor. Dat gebeurt allemaal in de bron. Diverse clubs en koren hebben hier hun huisvesting en speel- zang avonden. Maar ook voor een vergadering of presentatie hebben we prima ruimten en faciliteiten te bieden. Een feestje te vieren? Kom eens langs dan kunnen we u laten zien wat er allemaal mogelijk is. U zult nog verrast zijn!!

Zomertijd = feestjestijd

Nu de zomer is aangebroken is het ook tijd voor een feestje. In de bron is daar gelegenheid voor. We hebben een ruimte tot 40 personen die u kunt huren en waar u zelf de catering kunt verzorgen. Als u de drank door ons verzorgd wilt hebben dan doen we dat graag tegen een scherpe prijs.

Natuurlijk bent u ook na de zomer welkom hiervoor.

Heeft u een groter feest dan kunt u ook bij ons terecht en dan kunnen we dat verzorgen tegen een goede prijs met prima kwaliteit. We hebben daarvoor verschillende ruimten die geschikt zijn voor verschillende typen feestelijke bijeenkomsten. Graag informeer ik u daarover!

Zomer komt eraan!!

De zomer komt er hoe dan ook aan en dat is dan weer een mooie gelegenheid om een feestje te vieren.

Als dat thuis teveel rompslomp geeft zijn er in de Bron meerdere mogelijkheden. Ten eerste in onze vernieuwde Rotonde waar u tot 40 personen zelf uw feestje kunt houden.

Daarnaast kunt u bij mooi weer buiten gebruik maken van onze eveneens vernieuwde patio. Deze beschutte en af te sluiten ruimte is geschikt voor het houden van een BBQ of gewoon en feestje met een hapje en een drankje.

patio 6

Ook kunt u uw (trouw?)feestje binnen houden rondom onze ontmoetingsruimte/bar waar wij u kunnen voorzien van hapjes en drankjes en is er gelegenheid om een dansje te maken.

Bent u geinteresseerd geraakt neemt u dan contact op via mail of telefoon. Langskomen kan natuurlijk ook altijd.

1 April Braderie!!

Komende zaterdag is er weer de jaarlijkse braderie. Altijd een spektakel met vele bezoekers en kopers.

Het rad van avontuur en vele mooie spullen staan weer op u te wachten. Kijk ook eens naar de nieuwe patio. Daar is hard aan gewerkt de laatste weken om daar een mooi geheel van te maken.

Graag tot zaterdag!!!!

 

Denken, zingen en kaarten

In de Bron kunt u terecht voor meerdere vormen van vrijetijdsbesteding.

Zo heeft de bron op dinsdag de schaakclub ASC in huis waar jong en oud de hersens kraken. Daarnaast zijn er ook diverse koren die hun beste stem opzetten om zich te laten horen. Tot slot hebben we 2 bridgeclubs in huis.

Op maandagmiddag is het dameskoor Intermezzo aanwezig en dinsdagavond het Oratoriumkoor. Op de donderdagavond zingt Jubilate Deo er. Daarnaast de kerkelijke koren die op verschillende momenten aan het repeteren zijn.

Op woensdag heeft de Bridgeclub Het Groene Hart zijn kaartavond waar plm 80 liefhebbers tegen elkaar strijden en waar wij dan zorgen voor het drankje en de goed sfeer. Op donderdagavond zit bridgeclub Recreatie Bridge Alphen aan den Rijn in ons zalencentrum met plm 120 spelers. Ook dan zijn wij aanwezig om het iedereen naar de zin te maken.

Kortom er is van alles mogelijk zoals u ziet.

c20b85f17e

2017!

Fijn dat u ook in 2017 onze website bezoekt! We hopen dat u vind wat u zoekt en als u vragen heeft ons weet te bereiken via de mail of telefoon.

In dit nieuwe jaar wordt weer verder gewerkt aan de verbetering van onze dienstverlening aan u door o.m. betaling met pinpas mogelijk te maken. Dit is actief vanaf half januari.

We werken ook verder aan de verbetering van onze zalen. Afgelopen jaar hebben we in twee kleinere zalen beneden de vloerbedekking vervangen en dit jaar staat de grotere bovenzaal op het programma om een compleet nieuwe vloer te krijgen. In deze zaal kiezen we voor een krasbestendige gietvloer waar zowel vergaderingen als feestjes gehouden kunnen worden.

Top 2000 Relicafe

Op 30 december is om 20.00 uur de eerste Alphense Top 2000 Relicafé in de Bron!

top2000relicafeklein

Iedereen die van goede (live!) muziek houdt is welkom. Naast 2 bekende alphenaren zullen vele vele anderen hun opwachting maken en kunt u een wens ophangen aan de wensmuur.

We zien u graag!

Kerstsfeer in de Bron!

De Bron is weer in kerstsfeer gebracht. In deze donkere dagen willen we graag wat licht laten schijnen en dat doen wij dan letterlijk.

Cobie, Riet, Inge en Nicky hebben zich weer ingespannen om er een leuk geheel van te maken. Oordeel zelf. De foto’s geven al een heel aardige indicatie!

kerst-rond-de-bar          kerst-2016-6      kerst-2016-1     kerst-2016-2

Patio vernieuwd!

Met vele vrijwilligers en professionele ondersteuning is de opgeknapte patio tot stand gekomen.

We hopen hiermee in de warmere periode begin volgend jaar wat gezelligheid buiten te kunnen (aan)bieden voor allerlei bijeenkomsten. In het voorjaar zal de trap nog worden “aangekleed”

zodat daar ook gebruik gemaakt van kan worden om te zitten etc. Ook zal er een extra deur naast de lift vanuit de barruimte gemaakt gaan worden.

Als het helemaal is voltooid hopen we hier een mooie ruimte te hebben gecreëerd voor een feest of andere bijeenkomsten.

patio-1     patio-3